اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول

زمان ورود رایتل به بازار سهام

زمان ورود رایتل به بازار سهام مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی با اشاره به این که با عرضه اولیه سهام شستا در بورس، عملکرد این شرکت شفافیت بیشتری پیدا می‌کند، از عرضه اولیه سهام سایر شرکت‌های زیرمجموعه شستا از جمله رایتل تا پایان امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد رضوانی‌فر ظهر امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به عرضه‌ اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی که فردا(چهارشنبه) در بورس اوراق بهادار انجام می‌شود، گفت: هر جا که شفافیت باشد، رابطه مستقیمی با افزایش بازدهی و کارایی و در نتیجه سود اقتصادی دارد. از این رو شفافیت یکی از مزایای است که عرضه سهام "شستا" در بورس با خود به همراه دارد.

 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی بازار سهام افزود: زمانی که یک شرکت در بازار سرمایه پذیرش می‌شود، ملزم به ارائه اطلاعات و گزارشات مستمر و شفاف است و باید در چارچوب قوانین و مقررات و همچنین تامین منافع سهامداران اقدام کند. بنابراین با ورود شستا به بازار سهام این افتاق رخ خواهد داد، ضمن این که از این به بعد عملکرد شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی نیز با ورد به بورس زیر ذربین فعالان بازار سهام خواهد بود که تداوم شفافیت بوجود آمده به این واسطه، در گرو نقد و بررسی و نیز مطالبه‌گری اهالی رسانه است.

 

وی اضافه کرد: علاوه بر مزایای یاد شده، یکی دیگر از مزیت‌های حضور شرکت‌ها در بازار سهام، فراهم آمدن امکان مقایسه عملکرد این شرکت پیش و پس از ورود به این بازار است. ضمن این که امکان مقایسه عملکرد شرکت‌ها با یکدیگر نیز در این بازار فراهم می‌شود.

 

این مقام مسئول با اشاره به این که شستا دارای شرکت‌های بزرگی در زیرمجموعه خود است، گفت: به عنوان مثال هلدینگ دارویی ما یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه دارو در کشور است که دارای زنجیره تولید دارو می‌باشد و حدود 30 درصد بازار داروی کشور را نیز در اختیار دارد.

 

وی ادامه داد: برای عرضه اولیه فردا، قیمت شستا با توجه به روش‌های بدست آمده، قیمتی هوشمندانه، معقول و جذاب است و متناسب با ظرفیت‌های این شرکت و رشدهایی که در شرکت‌های زیرمجموعه آن در آینده رقم می‌خورد، این سهام از ارزندگی لازم برای خرید و سرمایه‌گذاری برخوردار است.

 

وی با اشاره به این که تنوع پرتفوی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی موجب می‌شود تا سهام شستا یکی از با ثبات‌ترین سهم‌های بازار باشد، اذعان داشت: علاوه بر مزایای اشاره شده بویژه در زمینه شفافیت، عرضه سهام این شرکت در بازار سرمایه جدابیت‌هایی همچون تخفیفات مالیاتی را برای شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به همراه دارد.

 

رضوانی‌فر افزود: علاوه بر عرضه اولیه سهام این شرکت در روز چهارشنبه، برنامه‌هایی برای بازنسشتگان داریم تا آنها نیز بتوانند علاوه بر حضور در عرضه‌های اولیه، از سهام این شرکت نیز به صورت مجزا بهره‌‌مند شوند که این موضوع در مرحله تصمیم‌گیری نهایی توسط سازمان تامین اجتماعی قرار دارد.

 

وی همچنین با اشاره به این که برای هر شخص حقیقی در عرضه اولیه سهام این شرکت 10 هزار سهم به قیمت 860 تومان در نظر گرفته شده است، گفت: با توجه به استقبال خوبی که از این عرضه اولیه خواهد شد، پیش‌بینی می‌شود به هر کد معاملاتی نصف این میزان اختصاص داده شود.

 

این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های بعدی این شرکت برای عرضه اولیه سهام شرکت‌های زیرمجموعه خود در بازار سرمایه نیز اذعان داشت: در بهار امسال بنا داریم سهام شرکت‌های چوب و خزر کاسپین، کاغذ لطیفه، ذغال پرورده طبس و هلدینگ سیمان را عرضه کنیم و تا انتهای امسال نیز سهام شرکت رایتل را در بازار سهام عرضه اولیه خواهیم کرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار